Min MC-side

Klik her for info om fx. hvordan du vinteropbevare din MC, mine egne erfaringer om udstyr og MC'er. Nogle private tests, ferielinks, hastighedskoder på dæk m.m. Der er også lidt om hvordan man kører sikkert på MC, også om vinteren.

 

Læs om min nuværende sommer-MC

 

Vejmelding og vintertips fra amterne - på amtskort kan man bl.a. aflæse vej- og lufttemperaturen, hvor der er risiko for glatføre, hvor der er snefald, hvor der saltes eller er iværksat snerydning m.m. Klik her

Mine links. En samling af links som jeg ofte har brugt eller som andre har ønsket på min side.

Hvis dette ikke er nok, så tag et kig hos Raptor MC, der er en mere omfattende link side.

 

 

Besøg nyhedsgruppen dk.fritid.motorcykel og find svar på næsten alt.

 

Min MC-historie

Du kan læse mere om mine mc'er og udstyr på min infoside. MC'erne finde du under private tests.

Jeg fik langt om længe mit kørekort til MC i 1995 og købte min første MC i marts 1996. Min første MC var en Yamaha XJ600 fra 1986. Klik her hvis du vil læse om en af mine aller første ture på den, og den er sand.

Jeg havde Yamaha'en i 2 år. Jeg var rigtig glad for den, den kan tilfredstille enhver. Men man kan jo aldrig få nok, så derfor valgte jeg at opgradere.

Billedet herover viser min anden MC, det er en Honda CBR 1000 F fra 1988. Billedet er er taget i 1998. Samtidig havde jeg en Yamaha DT175 fra 1994 (billedet herunder), som jeg brugte om vinteren, jeg valgte dog at sælge den efter den første vinter. Det fortrød jeg.

Min næste MC blev en Honda Super Blackbird. Den har jeg drømt om lige fra jeg så den første gang. Det lykkedes mig at få råd til den i 1999. Da der blev solgt nogle '98 modeller til nedsat pris. Klik her hvis du vil læse om min Blackbird. Klik på billederne, hvis du vil læse mere. Hvis du vil vide hvilket udstyr jeg kører med så klik her. Her beskriver jeg kort hvorfor jeg har valgt det udstyr jeg har.

cbr1100xx.gif (28709 bytes)

Jeg mener jo selvfølgelig selv, at det er en af de flotteste MC'er.

Som tidligere skrevet, fortrød jeg at jeg solgte min Yamaha DT175, så vinteren 2000/2001 købte jeg atter én. Den er fra 1998 og havde gået 10kkm ved købet. Den er god, når savnet af de 2 hjul, om vinteren, bliver for stort.

November 2001, mente jeg det var tid til at opgradere min offroad'er, så jeg købte en Yamaha XT600E, årg. 2000 m. 19kkm på klokken. Den blev også brugt til min tur til Island i 2002. Jeg solgte den sidst i maj, 2003.

I foråret 2004, begyndte jeg at savne lidt mudderkørsel igen. Så denne gang købte jeg en Honda CR250 årg. '95. Den kan dog kun bruges på bane. Men den giver meget sjov for pengene. Jeg kører i Grimhøj motocross klub. Men kun på "hobby" basis. Jeg har endnu ikke deltaget i løb e.l.

Der er monteret White Power, upsidedown forgaffel og White Power bagdæmper, og rustfri (FMF) udstødning, som også skulle give en lidt højere topeffekt. Men i maj måned 2005 solgte jeg den igen. Jeg håber at finde en billig offroader på plader igen, den tror jeg alligevel jeg får mere glæde af. Det må tiden vise.

I september 2004 blev jeg far til en dejlig søn. Jeg havde længe tænkt på hvordan man lige skulle kombinere børn og MC. De kan jo ikke sidde bagpå når de er helt små. Så jeg fandt en sidevognsMC. En Yamaha FJ1100 fra 1984 med en Comete sidevogn fra Sidecar.


Klik på billedet for at læse om den...

Comete har den fordel at den både bremser og styre på sidevognshjulet. Så skulle det være muligt at spare lidt på armkræfterne. Så må tiden vise hvor meget jeg får kørt på Blackbirden de næste par år....